Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk v VDC Tolmin

Na čudovit sončen dan 6.7.2017 smo se po dolini reke Soče odpeljali na obisk v VDC Tolmin. Malicali smo v hladu, med samim zelenjem ob reki Soči. Naša varovanka Janja je v Tolminu pred petdesetimi leti in več obiskovala osnovno šolo in tam tudi bivala. Seveda so zdaj vsi prostori drugačni, prenovljeni. V VDC so nas lepo sprejeli, pogostili in pokazali prostore. Nato smo se odpeljali v Zatolmin, kjer so znana Tolminska korita. Kosilo smo pojedli pod šotorom na sotočju reke Tolminke v Sočo. Občudovali smo prelepo naravo in nekateri varovanci so v vodo tudi zabredli, a je imela komaj 11 stopinj. Najpogumnejši kopalci pa so tudi zaplavali. Ta dan smo spoznali nove prelepe slovenske kotičke.

Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri