Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obisk velikonočne razstave

V sredo, 23.4.2019 smo iz Enote Ajdovščina spet obiskali Vipavski Križ in prelepo razstavo velikonočnih izdelkov v Galeriji Vipavski Križ. Najprej nas je na travniku očaral velikanski pirh, ki prikazuje podeželje z lepo naravo in prihaja iz Hrvatske.

V sami Galeriji so letos razstavljeni razni pisani ustvarjalni izdelki, ki ponazarjajo veselje Velike noči, pa tudi umetniški izdelki, ki ponazarjajo trpljenje Velikega petka. Pred našimi očmi se je zvrstilo toliko barvitosti, unikatnosti in lepote, da smo kar strmeli. Nekateri zbiratelji razstavljajo pirhe iz različnih delov sveta in lahko se le čudiš njihovi enkratnosti.

Lepo sta nas sprejeli Lojzka Paljk in Sonja Vidmar in z njima smo ob potici in soku lepo pokramljali.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”4963,4964,4965,4966,4967,4968″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri