Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obiskal nas je Mitja Ergaver, svetovni prvak

»MITJA ERGAVER IZ KOLESARSKEGA KLUBA ČRN TRN«

2.12.2016 smo v VDC Ajdovščina-Vipava, v Enoti Ajdovščina, z veseljem pričakali Mitjo Ergaverja, ki je 9.9.2016 v Val di Sole v Italiji postal svetovni prvak v disciplini Four Cross.

Skromen fant, ki ima v življenju točno postavljene cilje, nam je povedal vse o gorskem kolesarstvu; katere discipline ga sestavljajo, kako in kje trenirajo in kakšna je oprema. S seboj je pripeljal kolo, s katerim vozi v disciplini Enduro. Navidez robato kolo, je v resnici lahko in zanimivo sestavljeno. Mitja je član »Kolesarskega kluba Črn trn« iz Ajdovščine. Vsi v tem klubu si s prostovoljnim delom prizadevajo za razvoj tega športa in urejajo dve progi; za Four Cross in Downhill. Njegovo pripovedovanje nas je kar navdušilo in sklenili smo, da si bomo ogledali obe progi ob Hublju in pod Školom. Ob koncu smo mu zaželeli še veliko uspehov v njegovem adrenalinskem športu in nasploh v življenju. Skromnost, prizadevnost in prijaznost so njegove vrline, ki ga bodo peljale k novim uspehom naproti.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”1801,1800,1799,1798,1797″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri