Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obiskali so nas četrtošolci

Na lep četrtkov dopoldan 15.2.2018 so nas tradicionalno obiskali učenci četrtih razredov OŠ Danila Lokarja iz Ajdovščine.

Najprej smo jim predstavili našo ustanovo in njene dejavnosti. Oni pa so nam podarili lep kulturni nastop: s petjem, igrico in igranjem na instrumente. Po nastopu so se radi posladkali z bonboni in piškoti.

Razdelili smo se v tri skupine in vsako seznanili z delom in življenjem po prostorih. Zanimalo jih je sestavljanje plastičnih izdelkov, šivanje voščilnic in prebiranje »možicev«.

Pri nas bi kar ostali in bi se radi še kdaj vrnili. Presenetila nas je njihova vedoželjnost, lepo obnašanje in prijaznost.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”3639,3640,3641,3642,3643,3644,3645,3646,3647,3648″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri