Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ogled kotalkarske revije 2018

Z veseljem smo se odzvali povabilu Kotalkarskega društva Renče na njihovo božično novoletno predstavo, ki je bila v soboto 16.12.2017.

Prijazni gostitelji so nam pomagali pri namestitvi v dvorani in že smo nestrpno čakali na začetek predstave. Še bolj smo bili veseli, ko nas je napovedovalka javno pozdravila. Prestava, z naslovom Cirkus Renče, se je pričela. Najprej so se na kotalkah spretno zavrteli najmlajši z njihovimi mentorji. Celotno predstavo sta s komičnimi vložki povezovala klovna na kotalkah. Z navdušenjem smo ploskali vsem nastopajočim. Lepo je bilo gledati njihove koreografije, še zlasti pa so nam bili všeč kostumi nastopajočih. Dih so nam jemali tudi mladi telovadci Športnega društva Partizan iz Renč z njihovimi saltami in prevali.

Predstava je bila veličastna, na koncu pa nam je Božiček na kotalkah podaril sladke bonbone.

Kotalkarskemu društvu Renče se zahvaljujemo za gostoljubnost in z veseljem si bomo tudi naslednje leto ogledali njihovo prestavo.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”3728,3729,3730,3731,3732″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri