Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Otvoritev nove kuhinje

25.1.2022, smo praznovali otvoritev nove kuhinje. Slavje smo pričeli s kratkim nagovorom naše vodje in obujanjem spominov izpred štiridesetih let. Tudi, Branko eden izmed naših najstarejših varovancev, nam je zaupal nekaj svojih spominov iz preteklih dni.

Kot se za otvoritve spodobi, smo tudi mi prerezali trak. To smo zaupali našim najstarejšim prisotnim varovancem, Branku, Mateju, Marti in Karmen. Sledila pa je pogostitev z obloženimi kruhki, torto in kavo. Kot smo zadnje čase navajeni je za glasbo in ozvočenje poskrbela naša Danijela. Hvala ji.

S dogodkom smo pričeli tudi dogajanja v okviru praznovanja štirideset let obstoja VDC-ja, prej imenovanega Delavnice za delo pod posebnimi pogoji.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”6099,6100,6101,6102,6103″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri