Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pašta Fešta na Mlinotestu

Podjetje Mlinotest iz Ajdovščine letos obeležuje svojo 60 letnico delovanja. Ob tej priložnosti so 20. 9. 2018 pripravili prvii festival testenin in slavnostno odprtje novega obrata.Vabilu k sodelovanju smo se z veseljem odzvali tudi mi in kar cel teden iz njihovih testenin izdelovali umetnine, pri tem pa pustili domišljiji prosto pot. Izdelke so razstavili na prodajni stojnici, kjer so bili na voljo in ogled velikemu številu obiskovalcev.

Po slavnostnem odprtju novega obrata in nagovorih smo imeli priložnost preizkušati Mlinotestove izdelke, ki so jih na različne načine pripravljali lokalni kuharski mojstri. Poskrbeli so tudi za glasbo tako, da smo v dobri družbi preživeli lepo popoldne.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”4366,4367,4368,4369,4370,4371,4372″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri