Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Piknik pred dopustom

V petek, 8.7.2022, smo v VDC-ju imeli piknik, preden gre večina varovancev in delavcev na zaslužen dopust. Vsi smo pošteno »pljunili« v roke in pripravili različne aktivnosti, ki so nam polepšale dan. Že  en dan prej, so »peki« spekli pecivo iz marelic, naslednji dan so »kuharji« pripravili odlično grško solato, ocvrli pomfri in spekli meso. Da pa bi bil piknik bolj razgiban, smo se tudi špricali z vodnimi baloni, kegljali, zbijali plastenke z vodo, prenašali žogico s kuhalnico… Seveda se je vse odvijalo ob spremljavi glasbe, seveda smo pri tem pogrešali našo Danijelo, ki je te dni že čofotala v morju.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”6466,6467,6468,6469,6470,6471,6472″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri