Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Srečanje uporabnikov PINK 2018

10. oktobra se je v CIRIUS-u Vipava odvijalo srečanje uporabnikov PINK (podporna in nadomestna komunikacija) z naslovom Pikapolonica prinese srečo. Iz naših delavnic sta se dogodka udeležili Jožica in Katka, v spremstvu Polone in Snežke. Pričakala jih je lepa dobrodošlica s “pikapolonico”. Srečanje so s predstavo popestrili  najmlajši iz RO vrtca in otroci iz CIRIUS-a. Dan se je nadaljeval s tombolo, v kateri je našima puncama pikapolonica prinesla veliko sreče in tudi plišaste nagrade. Katka je zadela dve “činkvini”, Jožica pa je zadela tombolo. Dogodek se je zaokrožil z delavnico, kjer so si udeleženci s pomočjo štampiljk sami potiskali rutice z motivom pikapolonice. Seveda smo prejeli tudi priznanja, ki nas bodo spominjala na prijetno druženje.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”4397″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri