Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Po Rilkijevi poti

Na sončen a zelo vetroven dan v Ajdovščini, se je manjša skupina iz Enote Ajdovščina odpeljala proti zamejskemu morju. Tam nas je počakalo prav tako sončno vreme a z veliko manj vetra. Naš začetek pohoda po Rilkejevi poti je bil v Sesljanu. Hodili smo nad pečinami in si ogledovali obalo in lepo modro, zimsko morje. Na poti smo se spustili do opazovalne točke pri bunkerju in občudovali lep Tržaški zaliv. Naše veselje je ovekovečeno na lepi zimski obmorski fotografiji. Z zanimanjem smo občudovali tudi novo naselje Porto Picollo in se sprehodili po njegovih ulicah. Poleti, ko se kopamo, je lepo a tudi pozimi je zelo zanimivo !

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”1924,1923″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri