Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pohod III. skupine na Socerb

24.3.2017 se je III. pohodna skupina iz Enote Ajdovščina s kombijem odpeljala na Vrabče. Od tam smo po gozdni poti hodili do Sv. Socerba, kjer smo uživali v lepem razgledu po Vipavski dolini in na prelepo naravo.

Pozvanjali smo z zvoncem na cerkvi in si kaj lepega zaželeli. Malicali smo kar ob veliki leseni mizi in ves čas so nam na kupu kamenja delali družbo majhni martinčki. Na poti nazaj nas je spremljajo veselo ptičje petje. Srečali smo tudi pridne gozdarje, ki so sekali drevesa. Kar hitro smo prišli do kombija in se odpeljali do Štjaka. Tu smo si ogledali cerkev Sv. Jakoba, zanimive vaške hiše, kobilarno in spomenik. Nato smo se odpeljali do doline Branice in po cesti proti Vipavi do Ajdovščine. To je bil lep pomladni dan za veselo druženje in opazovanje okolice.

[lsvr_image lightbox=”yes” image=”2027″ size=”full”]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri