Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pohod na Kobiljo glavo in Jalovnik

V četrtek 29. 9. smo se odpravili v Tolminske hribe. Po vijugasti cesti smo se s kombijem zapeljali na planino Stador, od tam pa po strmi poti, peš nadaljevali na vrh Kobilje glave. Ker smo bili tako hitri in nam je čas ostajal, smo skočili še na bližnji Jalovnik, kjer smo se na toplem jesenskem soncu okrepčali z jedačo in pijačo iz nahrbtnika. Ob vračanju nazaj smo uživali v lepem razgledu na Bohinjske gore, proti jugu pa se nam je odpiral pogled na Primorsko. Nazaj grede smo opazili veliko število padalcev in radovednost nas je gnala, da smo se podali še na vzletišče Kobala, kjer smo čisto od blizu gledali priprave in vzlet padalcev. Ob tem zanimivem doživetju je debata tekla predvsem o tem, kdo bi si upal in kdo ne. Roko na srce, skoraj vsi smo rajši z nogami na trdnih tleh.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”1535″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri