Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pohod na Sv. Trojico

Na lep sončni dan v četrtek 6.10.2016  smo v Enoti Ajdovščina izvedli pohod III. pohodniške skupine na Sv. Trojico nad Orehovico. Varovanci so se s spremljevalci peš odpravili iz Orehovice k Sv. Trojici in si ogledali okolico in zunanjost cerkve. V bližini jih je sprejel prijazen čebelar Stojan Bratož, ki jim je razkazal čebelnjak in čebelarske rekvizite. Podrobno jih je seznanil  s postopki čebelarjenja.  Izvedena je bila tudi degustacija medu in vsak je lahko okušal njegovo prijetno sladkost. Gostoljubnost čebelarjeve družine je ustvarila prijetno vzdušje in čas je hitro minil v prijetnem klepetu. Tja pa se bomo še vrnili!

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”1567,1568″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri