Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pohod na Vremščico v družbi prijateljev iz Sežane

Ni nam treba iti na Golico, da lahko občudujemo planjave belih narcis – tudi Vremščica se v maju odene v to čarobnost. In zato smo za majski pohodniški izziv izbrali to 1026 m visoko lepotico. In da je bil dan še bolj poseben, so se nam pri vzponu na Vremščico pridružili tudi varovanci iz sežanskega VDC. Z njimi smo izpeljali že več skupnih projektov, tako da nam je bilo to druženje v veliko veselje.Izhodišče našega pohoda so bile Senožeče. Po dobrih dveh urah hoje smo vsi dosegli vrh, kjer se nam je odprl krasen razgled daleč naokrog. Nekateri so hodili z lahkoto, drugi pa z velikimi napori, zato ČESTITKE VSEM, ker smo vztrajali. Pri cerkvici sv. Urbana smo si vzeli čas za malico in počitek, tudi pozvonili smo, vsak s svojo skrito željo. In nekaj fotografij smo naredili v spomin na naš podvig. Svojevrsten ‘podvig’ je bil tudi sestop navzdol. Predvsem Teja zasluži, da jo pohvalimo, ker je zmogla to pot.

Do kombijev smo prišli utrujeni, a zadovoljni in ponosni sami nase. Še bomo planinarili, lepo nam je…

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”2502,2498,2499,2500,2501,2503″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri