Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pohod v organizaciji Ljudske univerze

V okviru organizacije Ljudske univerze Ajdovščina v Tednu vseživljenjskega učenja smo se 16.5.2018 iz VDC Ajdovščina-Vipava udeležili njihovega pohoda, ki je potekal od Ljudske univerze, do Polic, Pal – Hiše mladih ter do Lavričeve knjižnice.

Hodili smo skupaj z ostalimi pohodniki, se družili z njimi in se imeli lepo. Ob Hiši mladih smo se zibali v prijetnih ritmih popularne pop glasbe. V Lavričevi knjižnici smo si ogledali predstavo Kamišibaj ter sodelovali pri reševanju rebusov.

Ta dan je bil nekoliko drugačen in obogaten z novimi doživetji.

 

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”4054,4055,4056,4057″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri