Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pohod z lučkami na Zemono

Na povabilo Ciriusa iz Vipave smo se že tradicionalno udeležili pohoda z lučkami na Zemono z otroki in zaposlenimi iz Ciriusa, njihovimi starši in gasilci iz Vipave. Skrbno smo si pripravili svečke in se toplo oblekli, ter se pred 17.00 uro odpravili proti Ciriusu. Bilo je »prijetno« mrzlo, a navdušenje ob druženju in srečanju s prijatelji iz Ciriusa je bilo močnejše od mraza. V dolgem sprevodu, ob spremstvu gasilcev in njihovega vozila, smo kljubovali mrazu in vetru,ter se po dobri uri hoje povzpeli do dvorca Zemono. Tam smo se okrepčali s toplim čajem in slastnimi piškotki. Ker je naš Žiga ta dan praznoval rojstni dan, smo mu vsi skupaj zapeli Vse najboljše. Lampijonček, ki naj bi poletel v nebo in ponesel naše želje, je prehitro končal svojo pot med vejami drevesa.

Čakala nas je pot nazaj, mraz je postajal vse močnejši, zato smo se spustili proti Vipavi. Ker so gasilci skoraj »preveč prijazno« ponujali prevoz z njihovim avtomobilom najbolj utrujenim, smo na sovoznikovem sedežu kmalu zagledali našega Braneta. Pripeljali so ga naravnost pred bivalno enoto. Kmalu za njim smo prispeli še ostali pohodniki. Pričakal nas je topel čaj in večerja.

Ciriusu se zahvaljujemo za povabilo in se že veselimo naslednjega skupnega zimskega pohoda.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”3714,3715,3716,3717″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri