Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pomladno vrtenje

Da premorejo otroci res ogromno ustvarjalne energije in talentov, so v petek, 20. aprila, dokazali tudi učenci OŠ Col, ko so se nam predstavili z njihovo pomladno prireditvijo.

Dan je bil res pomladen, prijetno topel, zato so za prireditveni prostor izbrali kar dvorišče pred šolo. Prireditev so poimenovali ‘Pomladno vrtenje’. Vsi nižji razredi so pripravili nastope -različne igre, plese, folkloro, repanje, deklamacije…

Posebej so se potrudili učenci 2. razreda, ki so v svoji učilnici uprizorili pravo dramsko predstavo ‘Žogica nogica.’ Z domiselno sceno, odlično igro, petjem in glasbeno spremljavo dveh učenk flavtistk, so nas prijetno presenetili.

Vrtenje se je potem nadaljevalo – ob spremljavi harmonike, v ritmih polke in valčka… Pa še postregli so nas s piškoti in sokom.

Hvala za lep dan, colski otroci. Hvala, ker svoje iskrive ideje delite tudi z nami!

[lsvr_gallery items_per_row=”4″ images=”4025,4026,4027,4028,4029,4030,4031,4032,4033,4034″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri