Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Potopis o Indiji

V petek, 25.1.2019 nas je v VDC Enota Ajdovščina obiskala Soraja Tratnik in nam darovala svoj čas zapolnjen z neverjetno predstavitvijo potovanja po Indiji. Njena pozitivna energija, prijaznost in zavzetost so nas dobesedno popeljali v Indijo. Tam je še s štirimi prijateljicami v mesecu juliju pomagala v osnovni šoli, ki jo skupaj z možem vodi Slovenka. Predstavila nam je način šolanja deklet, ki se kmalu poročijo, že pri sedemnajstih letih.

Slovenska dekleta so potovala z vlakom, pa tudi z avtobusom. Dežela je čudovita, ogledale so si svetovne znamenitosti, tudi Tadž Mahal. Oblačila žensk z njihovimi sariji so izjemno barvita, črne barve ne nosijo kot mi. Kljub lepi pokrajini, pa je vsepovsod veliko smeti in odpadkov, tudi po jezerih plavajo odpadki. Svete krave se sprehajajo vsepovsod in ena izmed njih jim je v gostišču pojedla tudi zajtrk. Tudi opic je veliko in hranijo jih z bananami. To je popolnoma drugačen svet od našega, a nas je ta drugačnost v sliki zelo privlačila.

Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri