Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pravi zvonovi v Bivalni enoti

18. oktober 2019 je bil prav poseben dan za naše uporabnike.
Obiskala nas je skupina vipavskih fantov in deklet – pritrkovalcev. S seboj so prinesli prave zvonove, ki so jih kasneje odnesli in obesili na kapelico na pokopališču v Vipavi.

Ogledali smo si jih lahko čisto od blizu, lahko smo preizkusili njihov zven in tudi pozvonili …

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”5593,5594,5595″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri