Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Predpraznično srečanje z društvom SOŽITJE iz Ajdovščine

V lepem sobotnem popoldnevu se je  tudi letos skupina varovancev iz Bivalne enote Vipava, udeležila  prednovoletnega srečanja članov društva SOŽITJE iz Ajdovščine.Prijazni gostitelji so nas pogostili s slastnim pecivom, kavico in ni manjkalo tudi drugih dobrot. Skupaj z ostalimi udeleženci srečanja smo malo pokramljali, se nasmejali in tudi kakšno zapeli, pa tudi zaplesali, tako da smo popoldne  preživeli v prijetnem predprazničnem razpoloženju.

Sledil je pester  glasbeni  program z Vipavskimi tamburaši in harmonikarjem Jožetom Ferjančičem.

In ker je mesec december  vedno pravljično obarvan in v pričakovanju daril je tudi letos  prisotne obiskal dedek Mraz. Po kratkem nagovoru  dedka Mraza se je pričelo obdarovanje članov z darili. S prav vsakim varovancem je tudi malo pokramljal, tisti »ta pogumni«  pa so mu lahko tudi zapeli pesmico.

Za plesno glasbo je poskrbel g. Mauro Defferi. Veliko smo plesali, le čas je prehitro mineval.

Hvala Društvu Sožitje iz Ajdovščine  in ga.Cvetki.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”3690,3691,3693,3694,3695,3696,3697″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri