Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pujsa imamo za soseda (enota Ajdovščina)

V petek 5. maja nas je obiskala skupina igralcev pod okriljem projekta Ljudske univerze Ajdovščina. Zaigrali so nam v predstavi »Pujsa imamo za soseda«. Povezali so se mladi in starejši igralci iz OŠ Danila Lokarja , Društva Šent in Društva upokojencev iz Ajdovščine.

Poučna tema, ko ljudje prehitro sodimo o nekomu, nas je opozorila, da moramo najprej vsakega dobro poznati, predno kaj rečemo o njemu. Napletanje neresničnih dejstev prinaša zmedo v nas in v okolje. Zanimivi kostumi in besedilo nas je pritegnilo in poneslo v gledališki svet. Po končani predstavi se nam je predstavila celotna ekipa in nekaj časa je potekalo medsebojno druženje z izmenjavo dobrih misli.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”2445,2446,2447″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri