Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Cilji, usmeritve in vizija

DOLGOROČNI CILJI, USMERITVE IN VIZIJA ZAVODA

Politika usmeritve zavoda v naslednjih letih bo usmerjana v:

  • zagotavljanje pogojev in delovno okolje za zagotavljanje čim kvalitetnejšega dnevnega varstva, zaposlitve in institucionalnega varstva odraslih oseb z motnjo v duševnem in telesnem razvoju
  • zagotavljanja kakovosti storitev na vseh področjih dejavnosti zavoda
  • povezovanje z okoljem za zagotavljanje čim večje integracije oseb z motnjami
  • povezovanje z mlajšimi generacijami (vrtci, šolami, srednjimi šolami) in graditev medgeneracijskih odnosov.

Poleg celovite skrbi za osebe z motnjo v duševnem in telesnem razvoju poskušamo naše uporabnike čim bolj enakovredno integrirati v širše družbeno okolje. Ker si te osebe ne zmorejo same ustvariti socialne varnosti, potrebujejo naše partnerstvo v obliki podpore, Zato je naše poslanstvo tudi ohraniti čim boljšo aktivnost uporabnikov, dostojanstvo in integracijo skozi vseživljenjsko učenje, multidisciplinarno obravnavo ter individualizaciji in normalizacijo bivanja. Zagotoviti jim poskušamo okolje, ki bo posamezniku omogočalo, da v čim večji meri opravlja tiste funkcije, ki jih zmore in ima obenem na voljo ustrezno pomoč pri opravljanju tistih funkcij, ki jih ne zmore več.
S strokovno pomočjo in podporo zaposlenih skušamo našim uporabnikom pomagati pri uresničevanju njihov pravic in vključevanju v skupnost in okolje.

Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri