Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pust 2016 v enoti Ajdovščina

Kot vsako leto, nas je VDC-jevce tudi letos obnorel pustni čas in sklenili smo, da bomo letos imeli pravo pustno ohcet.  Ženin in nevesta sta blestela v svojih opravah, ostali svatje pa smo doživeto prevzeli svoje vloge. Ker prave ohceti ni brez harmonike, je naš prijatelj Mauro neutrudno raztegoval svoj meh in Ajdovske ulice polnil z veselo glasbo. Manjkali niso niti konfeti s katerimi smo razveselili mimoidoče. Dolge priprave so bile poplačane z obilo dobre volje in  padati so začele že nove ideje za naslednji pust.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”538″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri