Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pustni krofi

V programu DAR ČASA nas je v sredo, 27.2.2019 obiskal naš sodelavec iz Bivalne enote Božo Kompara. Daroval je svoj prosti čas in nas učil priprave krofov na enostaven način.

Po preprostem receptu je zamesil testo s pomočjo gospodinjskih malih strojev ter iz testa s pomočjo sodelavk oblikoval kroglice. Krofi so vzhajali eno uro, cvrli so se v fritezi – 3 minute na eno stran in 3 minute na drugo stran in polnili smo jih z domačo marelično marmelado po cvrtju. Bili so ravno prav veliki in zelo okusni.

Potreseni s finim sladkorjem so bili najlepši in najboljši krofi na svetu. Upamo, da bo Božo še kdaj prišel in nas razveselil, s krofi ali brez..

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”4594,4593,4592″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri