Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pustno rajanje

Zjutraj nas je z obiskom presenetil Radio Robin. Ker smo bili lepe maske, so nam podarili nagrado – pustne krofe.

Sprehodili smo se tudi po Ajdovščini. Vsi smo bili našemljeni. Bilo je veliko snežakov, tiger, policistka, miška in Indijanec. Obiskali smo Upravno enoto, Zdravstveni dom, DSO in Lavričevo knjižnico. V Zdravstvenem domu smo se ustavili in zaplesali z muzikanti, ki so bili tam. Vsi so nas lepo sprejeli in nam podarili nekaj sladkarij. Imeli smo se zelo lepo. Letošnji pust je res pust širokih ust.

Zapisal: Dominik Kogoj

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”6993,6994″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri