Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pustovanje 2020 v institucionalnem varstvu

Tudi letos smo se v bivalni enoti dogovorili, da sodelujemo v pustnem času s pripravo kostumov in udeležbo naših uporabnikov na pustovanju v lokalni skupnosti. Angažirane sodelavke so sledile predlogu uporabnikov in izdelale načrt za pripravo kostumov, še prej pa za nabavo materiala. Pri nastajanju kostumov so sodelovali tudi uporabniki s svojim navdušenjem in predlogi.
Na pustno soboto se je ena skupina uporabnikov udeležila pustovanja v Vipavi v Fami, kjer so si ogledali kurente in ostale maske. V popoldanskem času pa so se odpravili na pustno rajanje v Šempeter pri Gorici. Na pustni torek se je velika skupina uporabnikov s spremljevalci v veselem pričakovanju pripravila na pustovanje v Ajdovščini na Policah. V veselem rajanju, poslikavi obraza, plesu in glasbi, so z navdušenjem poslušali razglasitev najboljše skupinske maske, ki je tokrat pripadala prav njim. Razveselili so se nagrade in nasmejanih obrazov prišli nazaj v bivalno enoto. Brez krofov vse te dni pa seveda tudi ni šlo.
Naj bo takih veselih »pustnih » dni v naši bivalni enoti še veliko.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”5563″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri