Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pustovanje v enoti IVO

Kot vsako leto smo se tudi letos že dlje časa pripravljali na pustovanje. Skupaj z varuhinjo Barbaro so varovanci pridno izdelovali pustne maske. Letos so bili miške. Najprej se je skupina varovancev v petek 5.2. udeležila pustovanja v Vipavi, ki je bilo letos v Kulturnem domu. Že tradicionalno se najprej predstavijo kurenti, nato pa sledi predstavitev vseh mask in pustno rajanje. Tudi letos se lahko pohvalimo, saj smo dobili prvo nagrado. Posladkali so se tudi s pustnimi krofi.

Druga skupina varovancev pa je odšla na pustovanje v torek 9.2. v Ajdovščino na Police. Maškar je bilo zelo veliko, rajanje ob glasbi je bilo zabavno. Prva nagrada nam je tu za las ušla.

Oba dneva so varovanci uživali in si s tem popestrili življenje v bivalni enoti.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”591″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri