Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rajanje ob koncu leta

Zadnji delovni dan v letu 2017 nas je obiskal naš harmonikar Mauro Deferri. Ko je raztegnil meh, so skoraj vsi varovanci pohiteli na začasno plesišče v jedilnici. Pelo in rajalo se je do utrujenosti. Valčki in polke so se izmenjevali s pop glasbo. Neutruden plesalec je bil tudi naš Adrijan, javni delavec, ki je delal zadnji dan pri nas. Tisti dan so zasrbele pete tudi tistim, ki sicer niso plesalci. Naš harmonikar uživa, ko nas vidi vesele in sproščene. To je bila hkrati terapija za vse, saj se je tisto dopoldne slaba volja poskrila v vse kote in tako smo veselo zaključili staro leto.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”3770,3771,3772,3773″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri