Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Razstava jaslic

Iz Enote Ajdovščina smo v petek, 20.12.2019, z veseljem obiskali razstavo jaslic v Vipavskem Križu, na kateri smo razstavljali tudi mi. Naše voščilnice so imele božični motiv, ki sovpada s tem časom. Jaslice smo si ogledali na dveh razstavnih prostorih in po kriških gasah. Vse jaslice so zelo ustvarjalno narejene in zanimive. Razlago so nam podale: ga. Sonja, ga. Lojzka in ga. Silva. Ob koncu poti smo bili postreženi z najboljšim čajem in piškoti. Bilo nam je zelo lepo in prijetno.

Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri