Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Šembiška pomlad 2016

Izbora finalistov za festival  Vurberk 2016 so si ogledali trije varovanci s spremljevalcem. Poslušali smo 12 ansamblov narodno zabavne glasbe iz širne  Slovenije. Na polovici smo si ogledali mlade plesalce iz domače vasi.

Gledalci smo glasovali za najboljši ansambel in to so postali domači Šembitci.

Zahvaljujemo se domačinom za brezplačne karte.

[lsvr_gallery images=”1187,1186,1185″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri