Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

SOS- MATP

20. marca so v okviru SOS potekale 16. regijske igre MATP Primorsko Notranjske regije na OŠ Kozara v Novi Gorici. Ekipa iz našega VDC je štela osem tekmovalcev, pet iz Enote Vipava in trije iz Enote Ajdovščina, spremljalo pa jih je šest sodelavcev.

Pred tekmovanjem so potekale priprave in vadba za posamezne igre. Vsi naši tekmovalci so z veseljem in prizadevnostjo opravili vse naloge. Sprejem, otvoritev s programom ter zaključek iger z zabavo je bil prijeten za ušesa in oči.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”4718″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri