Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Športni dan

Organizatorji Ljubljanskega maratona so pozvali različne vzgojne ustanove, da ta velik športni dogodek pospremijo z lokalno organiziranimi ‘mini maratoni’. Odzvali smo se – na svoj način in po naših sposobnostih. 15. oktobra smo organizirali športni dan s ciljem na Palah. Oba Mateja sta skupaj s Katjo to pot pretekla, drugi pa smo se odpravili peš. Nekaj varovancev smo na Pale kar zapeljali in se z njimi sprehodili po okolici. Po krajšem predahu s slastnimi rogljički in čajem smo se vrnili v VDC.

Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri