Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Srečanje MATP 2017

Program MATP je program specialne olimpijade, ki je namenjen tistim varovancem, ki zaradi različnih motenj ne zmorejo udejstvovanja v športih, ki zahtevajo razumevanje navodil, samostojnost pri izvedbi aktivnosti in poznavanje pravil.

Program MATP ni tekmovalne narave v njem ni pravil, ki bi narekovala tekmovanja ter nima sistema nagrajevanja za posamezna dosežena mesta. Namen programa je dati priložnost vsem, da sodelujejo v športnih aktivnostih. Svoje motorične spretnosti pokažejo v različnih zanimivih nalogah na poligonu, kjer preizkušajo svoje spretnosti.

Tokrat je MATP igre organizirala osnovna šola Miroslava Vilharja iz Postojne. V njihovi podružnični dvorani v Hruševju so nam pripravili zanimive naloge in nadvse prijetno vzdušje. Na šestih postajah so se Milko, Tomaž, Jernej, Primož in Tina preizkusili v brcanju, zbijanju, hoji skozi ovire, metanju…., Katka in Jožica pa sta ovire spretno premagovali z vozičkoma. Vsem udeležencem je na koncu stisnila roko in podelila medalje gospa Andreja Strle Podobnik, vrhunska športnica in tudi Slovenka leta 2016. Siti, zadovoljni in polni vtisov smo se zgodaj popoldne vrnili domov.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”2087″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri