Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Srečanje treh VDC-jev na Trstelju

Na sončen petek, 10. junija 2022, smo se VDC Ajdovščina-Vipava in VDC Nova Gorica odzvali prijaznemu povabilu Sežancev, da v skupni družbi preživimo prijetno dopoldne. Po prihodu vseh udeležencev do Stjenkove koče na Trstelju je sledil uvodni pozdrav vodje VDC Sežana Ivanke, ki je pozdravila vse prisotne in jih povabila na krajši pohod do radijskega oddajnika na Trstelju. Po njihovem prihodu nazaj k koči pa je sledilo druženje, ples in klepet ob prijetni glasbi. Za okrepčilo pohodnikov in vseh ostalih so bili na voljo češnjev zavitek ter gibanica. Ob slovesu smo vsi prisotni sklenili, da se naslednje leto ponovno srečamo. Pa še vreme nam je bilo naklonjeno, ker nas je skozi celotno druženje spremljalo sonce.

 

Zapisala: Danijela Deferri

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”6454,6455,6456″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri