Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tjaši v slovo…

V četrtek  zjutraj je bilo težko sprejeti besede, da je naša Tjaša za vedno zaspala.  V zadnjem času ji je bolezen vedno pogosteje preprečevala, da bi dopoldneve lahko preživljala v naši družbi. To nas je navdajalo s skrbjo a upanje, da bo vse še dobro, nas ni zapustilo.

Modri  avtomobil mame Dorice je vsak dan naznanjal Tjašin prihod in njeno mesto ob oknu se je zapolnilo.  Namesto ust, so govorile njene iskrive oči in nam sporočale kdaj je vesela, radovedna, hvaležna… pa tudi kdaj je jezna, žalostna, kdaj jo boli. Opazovala je dogajanje okrog sebe in nas poslušala, se veselila sprehodov in izletov. Čudovito  je bilo opazovati skrb, naklonjenost in ljubezen, ki so ji jo namenjali tudi njeni sovarovanci.

Dan, ko je bila zadnjič z nami ni bil nič posebnega, saj smo bili prepričani, da se naslednji dan spet vidimo. A Tjaša ni več prišla in prostor  ob oknu, brez nje ne bo več isti.  Hvaležni  pa smo, da je bila 17 let let del naše VDC- jevske družine in z nami za vedno ostaja v spominih.

Naj ji bo lepo med angeli.

Vsi iz VDC Ajdovščina – Vipava

[lsvr_image image=”6287″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri