Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Velikonočno praznovanje v Bivalni enoti

Tudi letos smo si velikonočne praznike popestrili s tradicionalno kulinariko.
Ob pomoči pridnih delavcev in uporabnikov je stekla priprava pirhov, potic, kruha, skratka iz bivalne je prijetno dišalo že cel teden. Naša pridna dekleta so na veliko soboto odnesla k blagoslovu pripravljene dobrote v lepo okrašenih košarah…. in tako se je praznovanje lahko začelo. V veselem in sproščenem vzdušju  smo pripravljene dobrote tudi  pojedli.
Pa ne samo to, zaigrali smo tudi “velikonočno tombolo” s prav posebnimi nagradami.
Najlepša nagrada vsem pa je bilo zadovoljstvo in sreča, katera se je odražala na obrazih naših uporabnikov.

Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri