Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Veseli december

Odločili smo se, da bomo december obarvali v predpraznične barve in pričarali vzdušje na različne načine. Vzeli smo si čas za izdelavo okraskov in bogato okrasili naše prostore.

Katja je cel mesec varovancem prebirala zgodbe iz adventnega koledarja in vsak dan jih je čakala nova naloga in novo presenečenje – izdelali so zvezdo repatico, okraske za krasitev jelke, pekli  piškote, izdelali božično zvezdo iz papirja, si skuhali čaj, si pripravili prav poseben kakavov napitek, si pekli penice in z njimi sladkali kakav, postavili ovčke v jaslice, spekli potico…

Cel mesec je v naših prostorih omamno dišalo – po cimetu, klinčkih, sveže pečenih božičnih piškotih in pecivu…

Tudi praznovanje je bilo nekaj posebnega. Odigrali smo tombolo, potem pa nas je spet navdušila Danijela, ki je kot profesionalni DJ vrtela božično-novoletno glasbo in vodila program, poln presenečenj.

Najprej je na naša vrata potrkal Miklavž, nato pa še kup prijaznih ljudi, ki so nas razveselili z darili, še bolj pa s svojo pozornostjo.

Devetošolci iz OŠ Šturje so za varovance kreativno izdelali bleščeče zvončke – obeske za novoletno jelko. Na mrzel decembrski dan so nas obiskali z rdečimi božičkovimi kapami na glavah in obisk še polepšali z recitacijo in petjem ob spremljavi violine.

Svojo igrivo mladostno energijo so dijaki iz 2.e – SŠ Veno Pilon delili tudi z nami. Napisali so nam prijazno voščilo in za naše varovance izdelali unikatne voščilnice.

Zelo nas je presenetil obisk iz ŠENT-a. Podarili so nam božično-novoletno dekoracijo z lučkami in skrbno zašito torbo, v kateri so bila simpatična božična darilca prav za vse varovance.

Presenečenja so se kar vrstila. V obliki toplih voščil, kave, mandarin, čokoladnih bonbonov…

Menda pridejo decembra na obisk trije dobri možje – Miklavž, Božiček in Dedek mraz. Mi  smo se prepričali, da je teh ‘dobrih mož’ še precej več… Vsem NAJLEPŠA HVALA.

[lsvr_gallery items_per_row=”4″ images=”6076,6075,6074,6073,6072,6071,6070,6069,6068,6067″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri