Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Veseli december v enoti Ajdovščina

Adventni koledar

Tudi letos smo v VDC-ju pripravili adventni koledar. Katja nam je vsak dan prebrala zgodbo, ki se je večkrat navezovala na božično temo. Po koncu zgodbe smo se posladkali z različnimi dobrotami kot so sladkorne penice, piškoti, puding in topli čaj.

Peka piškotov

V decembru je po delavnici večkrat dišalo po slastnih piškotih. Najprej smo pekli razpokančke, nato piškote, ki smo jih izrezovali z modelčki in potem še ovsene piškote z brusnicami in čokolado.

Obisk sv. Miklavža

V torek, 6. decembra 2022, nas je v VDC-ju s svojim obiskom presenetil čisto pravi Miklavž. S seboj je imel tudi spremstvo. Najprej nas je Miklavž vse lepo pozdravil, vprašal, če smo bili letos kaj pridni in nas na koncu vse obdaril.

Tombola

V petek, 9. decembra 2022, nas je obiskala Blanka Krapež in nam pripravila tombolo. Vsi, ki smo tombolo igrali, smo prejeli nagrade. A glavno nagrado, ki je bila vožnja s kočijo po Vipavski dolini, sem si priigrala jaz.

Obisk učencev OŠ Col

V torek, 20. decembra 2022, so nas v VDC-ju obiskali učenci Osnovne šole Col in nam pripravili glasbeni nastop s petjem in igranjem na harmoniko.

Obisk župnika iz Vrhpolj

V tednu pred božičem nas je obiskal tudi župnik Janez Kržišnik iz Vrhpolja. Najprej nas je prijazno nagovoril, potem je bila priložnost za spoved, sledila je molitev in petje božičnih pesmi.

Praznovanje ob zaključku leta

V četrtek, 22. decembra 2022, smo v VDC-ju imeli praznovanje ob zaključku leta. Najprej je Dominik nagovoril in pozdravil vse prisotne, nato nas je pozdravila še vodja enote Mateja. Sledilo je obdarovanje z manjšimi darilci, ki sem jih pripravila jaz s pomočjo Mojce. Na praznovanju smo tradicionalno igrali tombolo. Vanessa je pripravila plesno točko in odigrala igro. Sledilo je odštevanje in nazdravljanje z otroškim šampanjcem. Miha nam je ves čas pekel odlične pice, nato pa smo imeli še praznično kosilo.

Božični koncert

V petek, 23. decembra 2022, nam je na svojo violino zaigrala 12-letna Marija Batagelj iz Slapa. S preigravanjem božičnih skladb nam je pričarala praznično vzdušje.

Zapisala: Danijela Deferri

[lsvr_gallery_cpt gallery=”6922″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri