Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Novice

Priprave na Veliko noč

V teh dneh, pred praznikom Velike noči, smo v VDC Ajdovščina – Vipava pripravili različne delavnice. Barvali smo jajčka in jih okrasili s sličicami. Poskusili smo tudi z naravnimi barvami (kurkuma, zelje, borovnice, čebula…) in nastali so čudoviti pirhi. Z njimi bomo napolnili košarice, ki so jih varovanci izdelovali v mesecu marcu. Vsak varovanec bo eno odnesel v svoj dom, z njimi pa bomo razveselili tudi druge. Simbol Velike noči je tudi jagnje🐑, katerega nam je s svojo ustvarjalnostjo, uspelo izdelati na nadvse zabaven način.
VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE ŽELIMO VSEM!

Balinarski turnir z najmlajšimi

Danes je bil prav poseben dan☀️. Družili smo se z otroki iz vrtca Vipava – skupina 🌛 in imeli tekmovanje v balinanju. Kot stari balinarski 🐱🐱🐱, smo otrokom predstavili osnove balinanja, se zabavali in na koncu ugotovili, da smo zmagovalci vsi.
Po podelitvi medalj 🎖,smo imeli malico in se preizkusili še v kegljanju z visečo kroglo.
Sosedje, hvala za super druženje!

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”7086,7085,7087,7088,7089,7090,7091,7092,7093″]
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri