Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zaključek Knjigožura v Lavričevi knjižnici

Tudi letos smo v obeh enotah VDC-ja zavzeto brali. Pri tem nas je vzpodbujala gospa Zdenka Žigon iz Lavričeve knjižnice, ki nam je septembra prinesla lesen zabojček s štiriindvajsetimi knjigami različnih zvrsti. S temi knjigami smo se srečevali na naših rednih mesečnih bralnih srečanjih. Obenem smo izpolnjevali delovni zvezek, v katerega smo zapisali ali pa narisali svoje vtise o prebranem. 30.5 2018 smo se udeležili zaključka Knjigožura, kjer nam je gledališče Bičikleta pripravilo zabavno predstavo Bonton za male lumpe. Na koncu smo sodelujoči dobili priznanja za trud in sklenili, da tudi drugo leto nadaljujemo to lepo sodelovanje z Lavričevo knjižnico. Še enkrat hvala gospe Zdenki Žigon za ves trud in dobro voljo, ki jo prinaša med nas.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”4074,4075,4076″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri