Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zaključek Knjigožura

V sredo 6. junija, se je v Lavričevi knjižnici v Ajdovščini odvijala zaključna prireditev bralnega projekta Knjigožur, v katerem je pod mentorstvom gospe Zdenke Žigon in sodelavke Snežke sodelovalo kar deset naših varovancev: Marija, Klemen, Anja, Jožica, Tamara, Katka, Tjaša, Miran, Marko A. in Andreja. Vsak sodelujoči je prejel priznanje za sodelovanje. Posebna pohvala gre naši Mariji, ki si je z aktivnim sodelovanjem v projektu prislužila tudi posebno darilo.

Prireditev je s Kamišibaj gledališčem popestrila gostja Silva Karim. 

[lsvr_gallery_cpt gallery=”2675″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri