Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zaključek programa “Moj korak”

Varovanci iz Enote Ajdovščina so se skoraj eno leto udeleževali 120-urnega programa Moj korak in se usposabljali za življenjsko uspešnost. Izvajale so ga sodelavke Ljudske univerze Ajdovščina in v njihovih ali pa naših prostorih.

Obravnavale so se različne teme: o praznikih, tradiciji, o bontonu, o načinih za izboljšanje razpoloženja. Ob srečanjih so tudi peli, se zabavali, si ogledovali filme, se učili čiščenja v gospodinjstvu, pripravljali posladke in veliko ustvarjali – risali, slikali, oblikovali…

Prijetno je bilo na predzadnjem srečanju, ko so nas zabavali Rdeči noski. Na lep sončni dan, 5.7.2017 je na LU Ajdovščina potekalo zadnje srečanje. Vsi so se še enkrat potrdili v znanju s kvizom iz vseh preteklih obravnavanih tem. Vseh je tudi razveselil časopis »Prijatelji mojega koraka«, ki so ga pripravili varovanci skupaj s sodelavkami LU. V njem so slike iz vseh preteklih dogajanj in lepih skupnih trenutkov. Ob zaključku so vsi zapeli nekaj znanih pesmi ob spremljavi na kitaro. Prejeli so tudi potrdila in se še ob prigrizku nekaj časa družili skupaj s sodelavkami LU. Vsem je bilo lepo in izrazili so željo, da bi se Moj korak še izvajal.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”2904,2905″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri