Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zaključni piknik

Da bi zaokrožili uspešno delovno leto smo v prejšnjem tednu priredili zaključni piknik. Tokrat smo se zadržali kar v prijetni senci našega dvorišča. Smeha, zabave, slastne hrane in pijače ter prijetne družbe ni manjkalo. Zabavo smo si dodatno popestrili s tekmovanjem v kegljanju.

Tako smo še malo utrdili vezi, ki nas bodo držale povezane v času počitnic, ko nas večina odhaja ali na dopust ali domov.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”2880″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri