Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zgodbe za dušo

V sredo, 24.9.2019, nas je v okviru programa »Dar časa« obiskal odgovorni urednik revije Ognjišče.

Povedal nam je svojo bogato življenjsko zgodbo. Že od otroštvo naprej je zelo rad bral, vzgled pa je dobil v družini in pri sorodnikih. Študiral je teologijo, novinarstvo, komunikologijo. Svoj poklic zelo rad opravlja in kljub pomanjkanju časa najde trenutke za pisanje zgodb. Izdal je že trinajst knjig z zgodbami za dušo in življenje, ki so bile tudi večkrat ponatisnjene. V vsaki zgodbi se lahko najde odgovor za težave in stiske v življenju.

V VDC smo mu s pomočjo Kamišibaja pripovedovali in s slikami prikazali nekatere njegove zgodbe. Srečanje nam je bilo vsem v veliko veselje.

[lsvr_gallery items_per_row=”2″ images=”5260,5261″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri