Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zimovanje v Kranjski gori

Da se zima že plaho umika pomladi, so letos občutili na zimovanju v Kranjski gori. Od 13. do 17. marca 2023 je potekal program »Toplina snega«, ki se ga je udeležilo osem varovancev in trije spremljevalci. Prvi dan so izvedli izlet v Planico in najpogumnejši so se povzpeli celo na vrh letalnice velikanke. Torkov dež je še malo pomagal stanjšati snežno odejo in ta dan so se namesto na smučišče odpravili v Mojstrano na ogled Planinskega muzeja.

Snežne razmere niso bile take, kot bi si želeli, zato  so bile letos za smuko okrnjene možnosti. Katja, Matej Ž., Stipe in Klemen pa se niso dali in so kljub temu maksimalno izkoristili dane pogoje – Rajko in Roman sta z njimi trenirala na progi Dolenčev rut.

Drugi del ekipe, ki se je v Kranjsko goro odpravil z namenom treniranja teka na smučeh, pa se je žal moral odpovedati svojim prvotnim načrtom. A s pohodnimi aktivnostmi, ki jih je pripravil Miha, so več kot odlično preživeli teden. Štefan, Janez, Matej F. in Jernej so odkrivali zimsko idilo na dolgih pohodih. Odpravili so se do Zelencev, v Tamar in iz Rateč do Planice.

V četrtek so se razveselili obiska naše nove direktorice Ivane in vodje Matejke, ki sta se aktivno pridružili in začutili dinamičen utrip tega zimskega tabora.

Teden, preživet v prijazni hiši v samem središču Kranjske gore, je lepa in koristna izkušnja prav za vse. Miha je navdušil s svojimi kuharskimi spretnostmi, vsi so se vključevali v pomivanje, pospravljanje, skrb za red v hiši… Najpomembnejša pa je bila gotovo skrb za dobro vzdušje. In tudi to je odlično uspelo! Že vnaprej se veselijo zimovanja prihodnje leto!

 

[lsvr_gallery items_per_row=”1″ images=”7065,7066,7067″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri