Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zimska idila v dolini pod Poncami

Čeprav smo po koledarskem času že prejšnji teden prešli v pomlad, smo pohodniki ulovili še zadnje zimske vzdihljaje. Udeležili smo se pohoda iz Planice v Tamar, ki ga je organizirala Delovna skupina drugačni. V prijetni družbi in v pravljični zimski idili, smo se naužili svežega zraku in se dodobra razmigali. Da je bil naš prvi planinski izziv še popolnejši, smo ob povratku domov srečali smučarskega skakalca Kamila Stocha in njegovo soprogo Ewo Bilak.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”3852″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri