Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Zimske igre, Črna 2016

15. zimske igre Specialne Olimpiade Slovenija so letos organizirali CUVD Črna. Kljub temu, da jim toplo in deževno vreme ni bilo naklonjeno in je bila Črna zelena, so uspeli tekmovanja izpeljati na avstrijski strani meje ob Breškem jezeru. Ostali program je potekal v Črni in njeni okolici. Slovesna otvoritev in mimohod tekmovalnih ekip je potekal v športni dvorani v Črni in naš udeleženec pravi, da je bilo lepo, zanimivo, manjkalo ni niti zabave. Tekmovalce je pozdravil tudi predsednik Borut Pahor in jim zaželel uspešen tekmovalni dan.

Naši tekmovalci so se preizkusili v treh različnih disciplinah in sicer v smučarskih tekih, krpljanju in alpskem smučanju. Tekmovanje je kot vedno potekalo v prijateljskem duhu pod sloganom  »Pustite mi zmagati, če pa ne morem zmagati, naj bom pogumen v svojem poizkusu«. In pogumni so bili čisto vsi naši tekmovalci.

Ob zaključku iger so Črnjani zastavo predali naslednjemu organizatorju, mi pa se bomo še naprej trudili, da ohranjamo zdrav duh v zdravem telesu in se naslednjič spet dobro odrežemo.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”567″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri