Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ZOO Punta Verde – Lignano

Na dve sredi, 3. in 10. maja 2017, sta si dve veliki skupini varovancev iz Enote Ajdovščina ogledali živalski vrt v Lignanu. Na oba dneva nas je zjutraj spremljalo slabo deževno vreme, a tam nas je pričakalo dovolj lepo. Osebje je bilo prijazno in kot invalidi smo imeli zelo visok popust pri vstopnicah. Ob vhodu so v ribniku polnem rib cveteli roza in rumeni lokvanji. Z zanimanjem smo si ogledovali živali, njihove življenjske prostore, lepo zunanjo ureditev z neštetimi potmi in z okrasnimi rastlinami. Za vse tiste živali, ki imajo mladičke, obesijo roza ali modre pentlje.

Zanimive so bile kače, plazilci, zelo visoke žirafe, tigra, leva, panter, nilska konja z dojenčkom, koze, kenguruji, noji, papige…. in še kaj. Kosilo smo si privoščili iz popotne torbe v parku z lesenimi mizami in klopmi. Ogledovanje in hoja sta nas tako utrudili, da smo se polni lepih doživetij radi odpeljali domov.

[lsvr_gallery_cpt gallery=”2339″ items_per_row=”3″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri