Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nastop na festivalu

Na lep majski dan smo se 10.5.2018 odpeljali k našim zamejskim prijateljem na Opčine. Povabljeni smo bili na 10. FESTINVALOP. Bili smo prisrčno sprejeti in sploh nismo imeli treme za naš nastop.

Že nekaj časa smo pridno vadili novo točko »Tri planike« s plesi, igro in petjem. Občinstvo je bilo navdušeno nad našim nastopom. Tudi mi smo gledali in poslušali druge nastopajoče iz VDC Nova Gorica in iz dveh zamejskih osnovnih šol. Vzdušje v dvorani je bilo sproščeno, preprosto in veselo.

Ta naš nastop je bil na festivalu že četrti po vrsti in prav gotovo se bomo tja še vračali, saj so nas za drugo leto že povabili.

[lsvr_gallery items_per_row=”3″ images=”4016,4017,4018,4019,4020″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri