Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Letovanje v Izoli 2018

V prvih dveh tednih septembra 2018 sta se iz Enote Ajdovščine podali na morje v Izolo dve skupini varovancev in sodelavcev, skupaj nas je bilo štirideset. Pridružili so se nam tudi nekateri varovanci iz Enote Vipava. Oba termina smo imeli zelo lepo vreme in dobro nastanitev v depandansi Perla v prelepem okolju s parkom. Že drugo leto nas vsi zaposleni »San Simona« srčno in iskreno sprejemajo, kljub našim občasnim »napakam«, ki jih naredimo. Zelo nas razvajajo tudi z okusno in raznoliko hrano.

Zgodnje večere so nam popestrili sprehodi v Izolo, iskanje štantov in naši ne….skončni medsebojni pogovori. Nekateri so se vozili s pedolinom, kajakom, drugim je bilo dovolj plavanje ali pa samo namakanje in oblivanje morskih valov.

Vsi pa smo bili sproščeni, radoživi in prav gotovo smo si nabrali nekaj sončne energije tudi za zimo. V San Simon se bomo prav gotovo še vračali. Ta letovanja so za nas tudi dobra šola za življenje.

[lsvr_gallery items_per_row=”1″ images=”4363″]
Deli ta prispevek:
Skip to content

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe spletne strani www.vdcajvi.si uporabljamo naslednje piškotke:

SEJNI PIŠKOTEK
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Zapri